6 artikel(en)

per pagina

Carnavalsoutfits hebben in de loop der jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Waar vroeger een boerenkiel of een streepjesshirt met een piratenlapje voldoende was als carnavalskostuum, verlangt de gemiddelde carnavalist tegenwoordig heel wat meer van zijn of haar outfit. Het mag tegenwoordig volledig over de top gaan en het kostuum is niet af zonder de nodige bijpassende carnavalsaccessoires. Maar als het gaat om carnavalsjassen, dan zijn de eisen helemaal torenhoog. En terecht vinden wij bij Carnavalsland!

Carnavalsjas Carnavalsland

Geplaatst in Carnaval door Carnavalsland

Darts is hot! En dat is vooral te zien aan de volgepakte immense dartshalls. Professionele darters worden aanbeden door duizenden uitzinnige supporters alsof ze de gladiatoren van de 21ste eeuw zijn. Darten is spanning, sensatie, maar bovenal een geweldig feest!

Darts

Bron: Youtube.com

Geplaatst in Premier League Darts door Carnavalsland

Winkel Toppers

Het is hét meezingfeest van het jaar: De Toppers in Concert. Ook dit jaar zullen René Froger, Gerard Joling, Jeroen van de Boom en nieuwste Topper Jan Smit de Amsterdam Arena weer helemaal op z’n kop zetten. Voor de editie van 2018 is het thema Pretty in Pink the Circus Edition. Bij Carnavalsland zijn wij er klaar voor…jij ook?! 

Geplaatst in Toppers in Concert door Carnavalsland

Sinterklaas zit nog op de boot op de weg terug naar Spanje en op de noordpool staat de Kerstman z’n slee alweer in te pakken. December is een maand vol leuke feestjes! Bij Carnavalsland is december altijd een heel leuke en bijzondere tijd. Wat wij dan allemaal doen? Leuk dat het vraagt!

Geplaatst in Nieuws door Carnavalsland

Nog maar 228 dagen tot carnaval 2017! Vind je dat veel? Nou, bij Carnavalsland vinden we van niet! De medewerkers van Carnavalsland zijn nu al dagelijks bezig om straks helemaal klaar te zijn voor het mooiste feest van 2017!

Geplaatst in Carnaval door Carnavalsland

Tijdens de vastenperiode mag er niet worden gegeten, dus ook geen eieren. Het feit dat ze niet worden gegeten weerhoudt de kippen natuurlijk niet om ze te leggen. Zo kwam het vroeger dus voor dat tegen het eind van de veertig dagen durende vastenperiode een behoorlijke stapel eieren waren verzameld. Wanneer het paasfeest dan aanbrak, werden deze versierd in allerlei kleuren, die de kleuren van het licht of de zon voorstelden en feestelijk opgediend om gegeten te worden.

Geplaatst in Pasen door Carnavalsland

6 artikel(en)

per pagina