Koop nu stoere speelgoed pistolen bij Carnavalsland!

Ga je binnenkort verkleed als cowboy, politie of iets anders waarbij een nep pistool niet kan missen? Kijk dan eens bij de geweren en pistolen van Carnavalsland! Wij hebben diverse soorten en maten van een speelgoed geweer in ons assortiment! Natuurlijk gaat het hierbij wel degelijk om een speelgoed pistool, deze zijn natuurlijk niet te realistisch, want we willen niet dat je in problemen komt met justitie vanwege een speelgoed pistool!

35 artikel(en)

per pagina

35 artikel(en)

per pagina

Vind speelgoed pistolen bij Carnavalsland voor je themafeestje of carnaval!

Voor bijna elk denkbare kostuum heeft Carnavalsland wel een bijpassend speelgoed pistool. Denk hierbij aan een speelgoed geweer voor politie, piraten, het leger, cowboys, maffia en jagers. Sommige nep pistolen bevatten zelfs geluid en licht! Enkele speelgoed pistolen zijn als setje te koop waar bijvoorbeeld ook een holster, badge en sporen zitten. Ook zijn er voor de kleinere pistolen holsters te koop, wanneer deze aan je riem hangen ziet het er extra stoer uit! Wil je een echt stoer speelgoed pistool? Neem dan zo'n groot machinegeweer!

Het perfecte speelgoed geweer gemakkelijk online bestellen bij Carnavalsland

Carnavalsland heeft dus allerlei versies van het nep pistool in het assortiment. Het speelgoed geweer bevat vaak licht of geluid maar er zijn ook versies zonder, kijk daar even goed naar. Soms kan je in een speelgoed pistool zogeheten “ammorces” stoppen waardoor het speelgoed pistool nog harder knapt! Deze ammorces kun je gewoon tussen het aanbod van de pistolen en geweren vinden. Kijk wel even goed naar welke soort ammorces je nodig hebt, we hebben 8-, 12- en 100 schots (deze zijn te herkennen aan het witte rondje rechts bovenaan de verpakking). Kun je nog niet het juiste bijpassende speelgoed pistool vinden? Neem dan eens een kijkje tussen onze andere wapens! Voor een gaaf kostuum kun je ook altijd een kijkje nemen tussen onze carnavalskleding!