Vleugels en engelenvleugels kopen bij Carnavalsland

Heb je een mooi wit engelenkostuum? Dan horen daar vanzelfsprekend toch engelenvleugels bij. De engelenvleugels die je op deze pagina ziet zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Deze engelenvleugels zijn stuk voor stuk vol van structuur en van goede kwaliteit.

1 tot 36 van de 52

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1 tot 36 van de 52

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Engelenvleugels in alle kleuren en maten bij Carnavalsland

Bij Carnavalsland staan we bekend om de uitmuntende kwaliteit van onze producten. Onze engelenvleugels zijn dan ook gemaakt van de beste materialen - geregeld gemaakt van echte veren - en dat zorgt ervoor dat de vleugels zo echt lijken dat je je bijna een echte engel gaat voelen. Bijna dan he!

Enorm assortiment engelenvleugels op voorraad bij Carnavalsland

Uiteraard zitten de klassieke witte engelenvleugels in ons assortiment. Maar ook de zwarte en rode engelenvleugels hebben wij in deze collectie, leuk als je een Fantasy kostuum hebt. De engelenvleugels worden door elastieken om de armen bevestigd waardoor ze goed en stevig blijven zitten. En kun je jouw favoriete engelenvleugels niet vinden in ons assortiment, neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers zitten voor jou klaar met gepast advies over maten, kleuren en materialen. Dus wacht niet te lang en laat je inspireren op onze pagina voor vleugels en engelenvleugels!