Koop nu een space outfit bij Carnavalsland!

"That's one small step for a man, one giant leap for mankind", wie kent deze bekende zin niet? Nu is het jouw beurt om als Neil Armstrong verkleed te gaan in je eigen space outfit! Met een astronauten pak van Carnavalsland ben je helemaal klaar om afgeschoten te worden richting het ruimtestation. Verkleed je op je themafeestje of met carnaval als de volgende generatie van André Kuipers in een mooie space outfit van Carnavalsland!

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Een space outfit voor zowel mannen en vrouwen!

Omdat het astronauten pak dat wij aanbieden geen specifieke pasvorm heeft is het voor zowel mannen als vrouwen en jongens als meisjes geschikt. Dus hoewel het plaatje je misschien anders doet vermoeden is deze space outfit voor iedereen geschikt! Omdat we een space outfit voor zowel volwassenen als kinderen hebben is het ook een leuk idee om met een groep verkleed te gaan. Ga naar jullie feestje alsof jullie met z'n allen op weg naar het ruimtestation zijn!

Jouw space outfit gemakkelijk online bestellen bij Carnavalsland

Als je nog een leuke accessoire zoekt bij je space outfit, kijk dan eens bij onze accessoires astronaut. Wie kent daarnaast niet de beelden op televisie, dat ene moment dat de vlag in de nieuw verworven planeet wordt gestoken. Neem eens een kijkje bij onze vlaggen en ga in je astronauten pak je eigen planeet veroveren, wij hebben vlaggen van diverse landen in ons assortiment! Heb je tot slot nog een vraag over een space outfit of mist jou maat van een bepaald kostuum? Twijfel dan niet en neem contact op met één van onze medewerkers, wellicht kunnen zij je verder helpen!

Ben je op zoek naar carnavalskostuums voor heren, carnavalskostuums voor dames, carnavalskleren voor jongens of carnavalskleren voor meisjes? Klik dan op de paginalinks!