Carnavalsjassen voor dames en heren online kopen bij Carnavalsland

Carnavalsjassen zijn perfect voor de frequente carnavalsvierder! Als pure carnavalist heb jij natuurlijk regelmatig feestjes en je wilt overal een geweldige indruk achterlaten. De carnavalsjassen van Carnavalsland geven jou die verbluffende look waarnaar je op zoek bent! Loop er tijdens Carnaval 2017 stijlvol bij met een prachtige carnavalsjas van Carnavalsland.

1 tot 36 van de 351

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 tot 36 van de 351

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Carnavalsjassen ruim op voorraad bij Carnavalsland

Een carnavalsjas is speciaal voor de feestvierders die er stijlvol maar toch carnavalesk voor de dag willen komen. Een carnavalsjas is gemaakt van de beste en stevigste stoffen en gaan meerdere carnavals mee. Wie kiest voor een carnavalsjas, kiest voor gemak en een unieke outfit. De jassen komen zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke en gekke prints en op een prachtige manier afgewerkt. De carnavalsjassen zijn verkrijgbaar voor vrouwen en voor mannen. Bij het ontwerp van de carnavalsjassen voor vrouwen is rekening gehouden met de vrouwelijke vormen. Bij de mannen is er rekening gehouden met extra zakken, zodat de munten en sleutels goed opgeborgen kunnen worden en de focus puur op de polonaise gelegd kan worden! De jassen zijn verkrijgbaar met LED lichtjes maar ook als stijlvolle markiezen uitvoering. Welke carnavalsjas je ook zoekt, bij Carnavalsland ga je slagen!

Carnavalsjassen voor heren en dames en in alle soorten en maten!

Heb je nog vragen over ons enorme assortiment carnavalsjassen? Dat kan! Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch, via de chat, het contactformulier of je kunt natuurlijk altijd even langskomen in één van onze winkels in Borne of Oldenzaal. Je bent van harte welkom en wij staan altijd voor je klaar met gepast advies voor de juiste carnavalsjas!