Neon carnavalskleding kopen bij Carnavalsland

Neon is in 1898 ontdekt door William Ramsay en Morris Travers, vrijwel gelijktijdig met de ontdekking van xenon en krypton. Het Griekse woord neon betekent nieuw. Neon is een gas die een helder licht geeft en enorm populair geworden door de reclameverlichting die gebruikt wordt in Las Vegas. Wil je lekker opvallen tijdens de komende carnaval? Kijk dan snel op onze pagina voor Neon kleding!

1 tot 36 van de 96

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 tot 36 van de 96

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Val op met de neonkleding van Carnavalsland!

Als de lampen uit gaan dan wil je natuurlijk wel gezien worden als jij aan het hossen bent tijdens carnaval, toch? Dit kan het beste met de opvallende neonkleding van Carnavalsland! De kleding hebben extreem velle kleuren die vooral bij een blacklight een geweldig effect geven. Rokjes, shirtjes, jurkjes, handschoenen en t-shirts, je kunt het zo gek niet bedenken of Carnavalsland heeft het op voorraad!

Enorm assortiment neonkleding bij Carnavalsland

Mocht je jouw favoriete neonshirt, neonjurkje of neonrokje niet direct kunnen vinden, geen paniek! Neem dan gewoon contact met ons op. Dit kan via de mail of telefonisch. Onze medewerkers zitten voor jou klaar om jouw neonwereld te verlichten. Waar wacht je nog op? Laat je inspireren op onze pagina voor neonkleding of in een van onze belevingswinkels!