Ridderkostuum en jonkvrouwkostuum kopen bij Carnavalsland

Welkom in de middeleeuwen! Het is de tijd van kastelen, ridders en schone jonkvrouwen. De ridders waren de stoere strijders die in hun harnas op het paard er alles aan deden om de tegenstanders uit te schakelen. Waarom ga jij dit jaar niet als ridder of jonkvrouw tijdens carnaval?

1 tot 36 van de 52

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1 tot 36 van de 52

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Ridderkostuums en middeleeuwse jurken bij Carnavalsland

Bij Carnavalsland hebben we alles op voorraad om je te verkleden als een echte ridder of jonkvrouw. We hebben harnassen, helmen, maliënkolders, gewaden, zwaarden, noem maar op, het is aanwezig bij Carnavalsland. Wie aan ridders denkt, denkt natuurlijk ook de Jonkvrouwen. De Jonkvrouwen leefden in de zelfde tijd als de ridders, vandaar dat we ze samen op pagina geplaatst hebben. De Jonkvrouw kleding op deze site kenmerkt zich door de vele lagen die de grote jurken hebben, het zijn als het ware kopieën uit het verleden. Nu alleen nog een paard en een veldslag en je bent klaar voor de strijd.

Ridderaccessoires en meer bij Carnavalsland!

Welk middeleeuws attribuut je ook zoekt, bij Carnavalsland zit je goed! En mocht je het niet kunnen vinden dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch en via de mail bereikbaar. Bel ons en wij openen de poort van ons kasteel!

Ben je op zoek naar carnavalskostuums voor heren, carnavalskostuums voor dames, carnavalskleren voor jongens of carnavalskleren voor meisjes? Klik dan op de paginalinks!