Alle bestellingen die door ons worden verzonden, worden zeer zorgvuldig gecontroleerd. Mocht het desondanks gebeuren dat u niet tevreden bent over de ontvangen goederen, dan kunt u deze binnen twee weken retourneren. Indien u de gehele bestelling retourneert, ontvangt u het bedrag inclusief verzendkosten retour. Indien u een gedeelte van uw bestelling retourneert, ontvangt u de waarde van de geretourneerde artikelen retourneren exclusief de verzendkosten. Voor bestellingen met een bestelwaarde van boven de €70,- die in Nederland bezorgd zijn geldt, dat deze wanneer gedeeltelijk geretourneerd wordt waardoor de bestelwaarde onder de €70,- komt dat de verzendkosten in dat geval achteraf in rekening zullen worden gebracht. Voor bestellingen die zijn verzonden naar Duitsland en België ligt die grens op €150,-. Carnavalsland levert alle artikelen met garantie, die van het betreffende artikel verwacht mag worden. Artikelen die speciaal voor u zijn besteld, kunnen niet omgeruild worden.

Indien een artikel bij aankomst beschadigd is of niet aan uw wensen voldoet, dan kunt u het betreffende artikel in originele verpakking, met een retourformulier én factuur binnen 14 dagen retourneren, met ingang van de factuurdatum. Het retourneren van artikelen dient altijd gefrankeerd te gebeuren. Ongefrankeerde retourzendingen worden geweigerd of de hoge kosten voor ongefrankeerde verzending worden verrekend met het retour te ontvangen bedrag.

Kosten retourneren

De kosten voor het (gedeeltelijk) retourneren van uw bestelling zijn altijd voor uw rekening. Wij adviseren u om uw bestelling altijd via een pakketdienst met track&trace-code te retourneren zodat uw pakket traceerbaar is. U kunt daarvoor bijvoorbeeld terecht bij PostNL (€6,95). Wij adviseren u om uw track & trace code te bewaren totdat u van ons een bevestiging hebt ontvangen dat uw retour verwerkt is.

Retourzendingen

Voor het retourneren van een product of bestelling kunt u ons retourformulier uitprinten en meesturen met de teruggestuurde goederen. Klik hier voor het retourformulier. Vervolgens zal uw aankoopbedrag worden teruggestort (binnen 14 dagen). Voor het retourneren van artikelen en/of productreclamaties kunt u onderstaand adres gebruiken:

Carnavalsland
Hofstraat 3
7622 LL Borne (ov)
Nederland

Zowel bij retour via de post als via een Carnavalsland winkel storten we zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 7 werkdagen het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de verzendkosten niet teruggestort.

Herroepingsrecht

U kunt uw bestelling binnen 14 werkdagen zonder reden van opgaaf herroepen. Uw bestelling wordt dan geannuleerd. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Is uw bestelling inmiddels verzonden, dan kunt u deze terugsturen. De verzendkosten zijn in dit geval altijd voor rekening van de koper.

Vragen

Natuurlijk doen wij ons uiterste best om u zo compleet en correct mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch nog vragen, opmerkingen en/of klachten hebben hopen wij dat u deze mailt naar info@carnavalsland.nl. Verder zijn de algemene voorwaarden van toepassing.