Retourneren en/of omruilen

 

Alle bestellingen die door ons worden verzonden worden zeer zorgvuldig gecontroleerd. Mocht het desondanks gebeuren dat u niet tevreden bent over de ontvangen goederen, dan kunt u deze binnen twee weken retourneren,  wij retourneren u het bedrag exclusief de verzendkosten, binnen twee weken. Bij bestellingen boven de Euro 150,- die retour worden gezonden, geldt dat de verzendkosten dan achteraf zullen worden berekend.Carnavalsland levert alle artikelen met garantie, die van het betreffende artikel verwacht mag worden. Artikelen die speciaal voor u zijn besteld, kunnen niet omgeruild worden.

Indien een artikel bij aankomst beschadigd is of niet aan uw wensen voldoet, dan kunt u het betreffende artikel in originele verpakking, met een retourformulier én factuur binnen 14 dagen retourneren, met ingang van de factuurdatum. Het retourneren van artikelen dient altijd gefrankeerd te gebeuren. Ongefrankeerde retourzendingen worden geweigerd of de hoge kosten voor ongefrankeerde verzending worden verrekend met het retour te ontvangen bedrag.

Voor het retourneren van een product of bestelling kunt u ons retourformulier uitprinten en meesturen met de teruggestuurde goederen. Klik hier voor het retourformulier.  

Retourzendingen

Voor het retourneren van artikelen en/of productreclamaties kunt u onderstaand adres gebruiken:

         Carnavalsland
         Hofstraat 3
         7622 LL Borne (ov)
         Nederland 

 Vervolgens zal uw aankoopbedrag worden teruggestort (binnen 14 dagen).


Herroepingsrecht  

U kunt uw bestelling binnen 14 werkdagen zonder reden van opgaaf herroepen. Uw bestelling wordt dan geannuleerd. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Is uw bestelling inmiddels verzonden, dan kunt u deze terugsturen. De verzendkosten zijn in dit geval altijd voor rekening van de koper.

Vragen

Natuurlijk doen wij ons uiterste best om u zo compleet en correct mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch nog vragen, opmerkingen en/of klachten hebben hopen wij dat u deze mailt naar info@carnavalsland.nl. Verder zijn de algemene voorwaarden van toepassing.