Fifties Rock and Roll kleding kopen bij Carnavalsland

1 tot 36 van de 193

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 tot 36 van de 193

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rock and Roll kleding voor dames – Rock Around The Clock bij Carnavalsland!

Dames, voor al jullie favoriete Ballonjurkjes, Marilyn Monroe rokjes en petticoats ga je natuurlijk naar Carnavalsland! Rock 'n Roll is de ideale muziek om de voetjes van de vloer te gooien. Lekker swingen op de dansvloer met je vriendinnen om de muziek van Elvis Presley en Chuck Berry! Bij Carnavalsland hebben wij een geweldig assortiment Rock and Roll kleding voor dames waar je zeker indruk mee gaat maken op jouw Fifties Party! Maak jouw Rock 'n Roll outfit helemaal af met leuke 50's accessoires zoals oorbellen, brillen en prachtige pruiken.

Neem ook eens een kijkje op onze Rock 'n Roll Fifties pagina speciaal voor dames!

Rock 'n Roll kleding voor heren – Ben jij de Elvis van het feest?

Ben jij de King Of Rock and Roll van het feest? Ga verkleed als Elvis met een Rock 'n Roll herenkostuum van Carnavalsland! Liever niet als Elvis? Ga dan in een over the top Rock 'n Roll colbert of een stoer lederen jack en maak het af met een prachtige pruik, bril of gouden kettingen. De mogelijkheden zijn oneindig bij Carnavalsland! Je hebt alleen een beetje fantasie nodig en Carnavalsland regelt de rest. Breng de 50's weer terug met een Rock and Roll outfit van Carnavalsland!

Kijk ook eens op onze speciale Rock 'n Roll pagina voor heren.

Rock 'n Roll kleding voor meisjes en jongens – Lekker Rock 'n Rollen!

Carnavalsland heeft ook Rock 'n Roll kleding voor de allerkleinsten! Want kinderen dansen toch het allerleukste als ze lekker vrijuit kunnen swingen, toch? Op deze pagina vind je petticoats voor meisjes en stoere Elvis blouses voor jongens! Laat jouw jongen of meisje de tijd van de 50's beleven en geef ze een mooie vetkuif! Carnavalsland brengt de fifties weer terug!

Kijk hier voor de speciale Rock 'n Roll pagina's voor jongens en meisjes!

Top 5 beste Rock 'n Roll platen volgens Carnavalsland!

5: Chubby Checker - Let's Twist Again

4: Jerry Lee Lewis - Great Balls Of Fire

3: Buddy Holly - Peggy Sue

2: Johnny Cash - I Walk The Line

1: Elvis Presley - Hound Dog